Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Όλα ανοιχτά για την πώληση του

Δημήτρης Γιαννούλης: Όλα ανοιχτά για την πώληση του
Δημήτρης Γιαννούλης: Ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να έχει ένα αριστερό μπακ ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο ρόστερ του και αυτό ίσως αλλάξει το καλοκαίρι αλλά ίσως και όχι.

Δημήτρης Γιαννούλης: Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό παίκτη. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένα αριστερό μπακ με πολύ ψηλό ταβάνι και αυτό μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε. Όλες τις φορές που ο ΠΑΟΚ απέδωσε φέτος καλό ποδόσφαιρο, ένας από τους κυριότερους λόγους ήταν ο 24χρονος μπακ. Βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του “Δικεφάλου”, ενώ την ίδια στιγμή “φυλάει” με μεγάλη επιτυχία τα μετόπισθεν.

Πολλά έχουν ακουστεί για την ενδεχόμενη πώληση του Γιαννούλη. Είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τη χρονιά που κάνει και το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του. Και όλα αυτά ενισχύονται αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από το καλοκαίρι από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την άλλη αυτό μπορεί να αποτελέσει και “αγκάθι” για την πώληση του.

Παρά την περί του αντιθέτου φημολογία, που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με συγκεκριμένη ομάδα για την πώληση του Γιαννούλη κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά.

Το ζήτημα δεν είναι μόνο ότι ο Γιαννούλης δεν έχει πωληθεί, αλλά και ότι σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η υποψία ότι οι προτάσεις που θα φτάσουν το καλοκαίρι θα είναι κατώτερες του αναμενομένου. Και αυτό ίσως να είναι απόρροια της απουσίας του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη και την έλλειψη δυνατών τεστ για τον Έλληνα αριστερό μπακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments