Αθλητισμός

Σέρχιο Κονσεϊσάο – ΠΑΟΚ: Πορτογάλος στη θέση του… Πορτογάλου

Σέρχιο Κονσεϊσάο – ΠΑΟΚ: Πορτογάλος στη θέση του… Πορτογάλου
Σέρχιο Κονσεϊσάο: Η θέση του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ κρίνεται ιδιαίτερα επισφαλής και ένας άλλος Πορτογάλος είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Σέρχιο Κονσεϊσάο: Μπορεί ο ΠΑΟΚ πλέον να έχει στο επίκεντρο άλλα ζητήματα, τα οποία είναι ως επί το πλείστον εξωγηπεδικά, μετά την απόφαση για την αφαίρεση 7 βαθμών εξαιτίας της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας. Πλέον βρίσκεται στο -14 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και όλοι στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν ότι πλέον το πρωτάθλημα χάθηκε. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει άφεση αμαρτιών.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα δε χάθηκε από την απόφαση. Ο Ολυμπιακός ήταν ήδη 7 βαθμούς μπροστά και ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκεί εστιάζουν στον ΠΑΟΚ και στο λόγο που έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο αγωνιστικά. Είναι δεδομένο πως η συνεργασία με τον Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Και μπορεί η ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο να έδωσε λίγο οξυγόνο στον Πορτογάλο προπονητή αλλά αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

Πιθανή η λύση Κονσεϊσάο

Τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν με την προοπτική συνεργασίας με τον Σέρχιο Κονσεϊσάο ενόψει της νέας σεζόν. Το γυαλί του Πορτογάλου προπονητή με την Πόρτο έχει έτσι και αλλιώς ραγίσει προ πολλού. Εκτός αυτού όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο, η γυναίκα του Κονσεϊσάο, Λίλιαν, βλέπει με πολύ καλό μάτι μια καλοκαιρινή μετακόμιση στην Ελλάδα, αφού σαν τη Χαλκιδική… δεν έχει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments