Διεθνή

Κορωνοϊός Κομισιόν: Θετικός στον ιό υπάλληλος που συμμετείχε σε σύσκεψη με Έλληνες υπουργούς

Κορωνοϊός Κομισιόν: Θετικός στον ιό υπάλληλος που συμμετείχε σε σύσκεψη με Έλληνες υπουργούς
Κορωνοϊός Κομισιόν: Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος ήταν παρών στην συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Τετάρτη. Ποιοι Έλληνες υπουργοί βρίσκονταν στο χώρο.

Κορωνοϊός Κομισιόν: Συναγερμός έχει σημάνει στα ευρωπαϊκά όργανα, καθώς υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που συμμετείχε στη συνεδρίαση των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έγινε την Τετάρτη βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, σήμερα όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη ενημερώθηκαν ότι ένας υπάλληλος που βρισκόταν στην αίθουσα της συνεδρίασης έχει νοσήσει από τον ιό.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του σταθμού, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση από ελληνικής πλευράς ήταν παρόντες ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Την ίδια ώρα, στη χώρα μας αυξάνονται τα κρούσματα.

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο κ. Τσιόδρας. Πρόκειται για 14 νέα κρούσματα, ενώ διασωληνώθηκε ο 66χρονος από την Πάτρα, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 46. Και αυτό γιατί, λίγο μετά τις ανακοινώσεις, ο Δήμος Δάφνης ανακοίνωσε και θετικό κρούσμα σε μητέρα μαθητή σχολείου της περιοχής.

Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι είχαν πάει στους Αγίους Τόπους μαζί με το γκρουπ του 66χρονου που είχε διαγνωστεί με τον ιό. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, πρόκειται για 11 άτομα που ανήκαν στο γκρουπ που πήγε στους Αγίους Τόπους και στο οποίο έχουν βρεθεί ακόμα 21 κρούσματα. Οι άλλοι τρεις ασθενείς χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς ως επαφές αυτών των 11. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για έναν επαγγελματία Υγείας από την Ηλεία και για δύο επιβαίνοντες στην πτήση με την οποία επέστρεψαν από το Ισραήλ. Πρόκειται, για μία 60χρονη από την Αττική και για μία αεροσυνοδό. Τέσσερα από τα κρούσματα είναι από τη Ζάκυνθο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments