Αθλητισμός

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Αμφίβολη η διεξαγωγή του λόγω κορωνοϊού

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Αμφίβολη η διεξαγωγή του λόγω κορωνοϊού
Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός: Στον "αέρα" βρίσκεται αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακού λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ιταλία.

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατον μοιάζει να διεξαχθεί, τουλάχιστον στο Μιλάνο, η αναμέτρηση μεταξύ της Αρμάνι και του Ολυμπιακού, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, για την Euroleague, καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει πάρει πλέον δραματικές διαστάσεις στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή, η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς ο ιός έχει κοστίσει τη ζωή σε 233 ανθρώπους, ενώ το τελευταίο 24ωρο υπάρχουν 1.145 επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο αθλητισμός περνάει φυσικά σε δεύτερη μοίρα, καθώς πλέον οι κεκλεισμένων των θυρών αγώνες δεν αποτελούν λύση και υπάρχουν σκέψεις για μεταφορά ή πλήρη αναβολή τους.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως θα συμβεί και με την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου, αφού μεταξύ άλλων και το Μιλάνο, βρίσκεται σε συναγερμό, με αποτέλεσμα η είσοδος και η έξοδος από αυτή να επιτρέπεται πολύ δύσκολα.

“Ολόκληρη περιοχή της Λομβαρδίας και 11 ακόμη περιοχές μπήκαν σε “κόκκινο συναγερμό” εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ιταλία. Η είσοδος ή έξοδος από την περιοχή γίνεται μόνο είτε για πολύ σοβαρούς λόγους, είτε για λόγους που δεν ακυρώνονται. Πραγματικά δεν μπορώ να δω πως θα διεξαχθούν αγώνες εκεί”, ανέφερε σε σχετικό tweet του ο δημοσιογράφος του “Sportando”, Εμιλιάνο Κάρκια.

Σημειώνεται, πως  πέρα από την Λομβαρδία, σε απομόνωση τίθενται οι περιοχές των πόλεων Πάρμα, Πιατσέντσα, Μόντενα, Ρέτζιο Εμίλια, Ρίμινι, Πέζαρο, Ουρμίνο, Βενετία, Τρεβίζο, Πάδοβα, Άστι και Αλεσάντρια, μέχρι τις 3 Απριλίου.

H ανάρτηση του Κάρκια:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments