Αθλητισμός

Γιασίν Μεριά: Θετικές οι εντυπώσεις από την Τουρκία

Γιασίν Μεριά: Θετικές οι εντυπώσεις από την Τουρκία
Γιασίν Μεριά: Πολύ καλά τα πηγαίνει στην Τουρκία με την φανέλα της Κασίμπασα ο Γιασίν Μεριά, με τις πιθανότητες να παραμένει στη γειτονική χώρα να είναι υπέρ του.

Γιασίν Μεριά: Αρκετά καλές εμφανίσεις κάνει με την Κασίμπασα ο Γιασίν Μεριά και αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό ο τουρκικός σύλλογος να κάνει χρήση της ρήτρας του το καλοκαίρι. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός που παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό έχει πάρει τα πάω του και δεν αποκλείεται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας.

Το κλίμα για τον Τυνήσιο μετά το τραγικό λάθος που είχε κάνει στον αγώνα των Πειραιωτών με την Τότεναμ (4-2) ήταν βαρύ.

Έτσι, η επιλογή του να παίξει σε μια άλλη ομάδα φάνταζε ως ιδανική επιλογή. Η Κασίμπασα τον απέκτησε ως δανεικό και εκείνος εξαργυρώνει την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων του κλαμπ με εξαιρετικές εμφανίσεις. Με εξαίρεση εκείνο το αυτογκολ που είχε βάλει στο ματς με τη Γαλατασαράι, κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τα πηγαίνει καλά. Και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει αφού ο προπονητής του τον έχει πλέον βασικό και αναντικατάστατο στο ρόστερ της ομάδας.

Φυσικά, όπως σημειώνει και το “Φως των σπορ” και στον Ολυμπιακό θέλουν να πηγαίνει καλά ο Μεριά για να κάνει χρήση της οψιόν η τουρκική ομάδα και να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που δεν αποκλείεται αν συνεχίσει ως το τέλος του πρωταθλήματος με τον ίδιο ρυθμό.

Σημειώνεται, πως φέτος ο διεθνής στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι ξεχώρισε με την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έχοντας μάλιστα συμπεριληφθεί στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης, έκανε 18 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Η Κασίμπασα όταν πήγε ο Μεριά βρισκόταν στη 16η θέση της τουρκικής Super Lig έπειτα από 19 παιχνίδια, με απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες. Στην Κασίμπασα αγωνίζεται και ο Πορτογάλος εξτρέμ, Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments