Αθλητισμός

Κυριάκος Κυριάκος: Σκέψεις για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Κυριάκος Κυριάκος: Σκέψεις για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ
Κυριάκος Κυριάκος: Την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ΠΑΕ επιθυμούν στον ΠΑΟΚ.

Κυριάκος Κυριάκος: Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην Τούμπα. Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, που από το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε συγκεκριμένο ρόλο στο Κίνημα Αλλαγής φαίνεται πως θα επιστρέψει στον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την Metrosport, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, επιθυμεί την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου, σε ένα ρόλο διαφορετικό από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει, δηλαδή στον τομέα της επικοινωνίας. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη, όλα τα ικανά στελέχη του και ο  42χρονος αποτελεί μία από αυτές τις περιπτώσεις των ανθρώπων που έχουν προσφέρει, του αναγνωρίστηκε από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου η ενεργή συμμετοχή του και πλέον για τα καλά, “ψήνεται” η επιστροφή του στην Μικράς Ασίας 1.

Ο Κυριάκος Κυριάκος γεννήθηκε το 1978 στην Καρδίτσα, αλλά μεγάλωσε στον Βόλο, μέχρι το 1997 να εισαχθεί στην Φιλοσοφική του ΑΠΘ και να μετακομίσει έκτοτε στη Θεσσαλονίκη. Ως φοιτητής ξεκίνησε να δουλεύει στις εφημερίδες Μακεδονία – Θεσσαλονίκη, μέχρι το 1999 που αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αρχισυνταξία του επίσημου περιοδικού της. Από το 2004 ανέλαβε τη Διεύθυνση Επικοινωνίας, θέση την οποία διατηρούσε μέχρι τον Μάιο του 2019. Παραιτήθηκε για να αποδεχτεί την πρόταση του ΚΙΝΑΛ και της προέδρου, Φώφης Γεννηματά, να συστρατευτεί στον αγώνα για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς και της Ελλάδας, όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Κινήματος.

Ο δημοσιογράφος έχασε για λίγο την βουλευτική έδρα στις εκλογές, ωστόσο ανάλαβε τη θέση του γραμματέα στον τομέα της επικοινωνίας του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments