Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Νέο πλήγμα για τους “κόκκινους” – Τραυματίστηκε ο Ρόμπερτσον

Λίβερπουλ: Νέο πλήγμα για τους “κόκκινους” – Τραυματίστηκε ο Ρόμπερτσον
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός για τη Λίβερπουλ. Αυτή τη φορά ο Αντι Ρόμπερτσον είναι που έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας τραυματισμού.

Λίβερπουλ: Τις πληγές της μετρά η Λίβερπουλ, η οποία βλέπει τους παίκτες της να τραυματίζονται ο ένας μετά τον άλλον και τον Γιούργκεν Κλοπ να προσθέτει ένα ακόμη όνομα στη λίστα με τους νοκ άουτ ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Αντι Ρόμπερτσον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον σημερινό αγώνα των «κόκκινων» κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Μετά τις απώλειες των Χέντερσον και Άλισον, ο Γερμανός τεχνικός έχει να διαχειριστεί ένα ακόμα πρόβλημα.

Βέβαια, φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους της Λίβερπουλ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο τραυματισμός του Αντι δεν είναι κάτι σοβαρό και πως θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο στο Ανφιλντ, την Τετάρτη (22:00). «Ο τραυματισμός του Ρόμπερτσον δεν είναι ανησυχητικός. Λογικά θα είναι έτοιμος για να παίξει την Τετάρτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Κλοπ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας της Μπόρνμουθ μέσα στο “Άνφιλντ” με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Η Μπόρνμουθ προηγήθηκε με τον Γουίλσον στο 9ο λεπτό, αλλά οι Σαλάχ (25′) και Μανέ (33′) ολοκλήρωσαν την ανατροπή και έφεραν ξανά τα χαμόγελα στην ομάδα τους. Κάπως έτσι οι “Reds” έφτασαν στην 22η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα, ενώ πλέον βρίσκονται στο +25 από την Μάντσεστερ Σίτι με δύο αγωνιστικές περισσότερες και βρίσκονται τρία τρίποντα μακριά από τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Μαρτίου

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 2-1 (25′ Σαλάχ, 33′ Μανέ / Γουίλσον 9′)

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (17:00)

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ (17:00)

Σέφιλντ – Νόριτς (17:00)

Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ (17:00)

Γουλβς – Μπράιτον (17:00)

Μπέρνλι – Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 8 Μαρτίου

Τσέλσι – Έβερτον (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα 9 Μαρτίου

Λέστερ – Άστον Βίλα (22:00)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments