Lifestyle

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Αποθεώνουν τη χώρα μας και καλούν τον κόσμο στην Ελλάδα

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Αποθεώνουν τη χώρα μας και καλούν τον κόσμο στην Ελλάδα
Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Με ένα βίντεο στα social media oι

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Μέσα σε ένα μονόλεπτο video στα social media, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον αποθεώνουν την Ελλάδα. Για ακόμα μια φορά το ζευγάρι λέει τα καλύτερα για τη χώρα μας και εκφράζει την αγάπη του για την Ελλάδα. Τα λόγια τους είναι συγκινητικά.

Κάθε χρόνο,οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο στην Ελλάδα, αφού έχουν σπίτι στην Αντίπαρο και τα καλοκαίρια τους είναι συνδεδεμένα με τη χώρα μας.

Στο video που ανέβηκε στο YouTube αλλά και το Instagram, οι δυο τους, με αφορμή τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας των Ελλήνων, προσκαλούν τον κόσμο να επισκεφτεί τον διαδικτυακό τόπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» αλλά και να κάνει προτάσεις για τον εορτασμό. «Ελάτε στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος», λέει το ζευγάρι και για ακόμα μια φορά τονίζει πως δεν υπάρχει καλύτερος τόπος απ’ τη χώρα μας. “Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος… η Ελλάδα είναι ο τόπος της ομορφιάς, ο τόπος της δημοκρατίας , ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων” αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το video τους:

Όταν είχε πολιτογραφηθεί Έλληνας ο σπουδαίος ηθοποιός είχε πει:

“Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα “καταφύγιο”. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments