Διεθνή

Κίνα κατάρρευση ξενοδοχείου: Στους 10 οι νεκροί

Κίνα κατάρρευση ξενοδοχείου: Στους 10 οι νεκροί
Κίνα κατάρρευση ξενοδοχείου: Στο κτίριο που κατέρρευσε είχαν παγιδευτεί συνολικά 71 άτομα, με τις αρχές να συνεχίζουν να αναζητούν 23 εξ αυτών.

Κίνα κατάρρευση ξενοδοχείου:: Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός από την κατάρρευση ξενοδοχείου στην κινεζική πόλη Τσιουαντζόου της επαρχίας Φουτζιάν, που σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ χρησιμοποιούνταν για την παρακολούθηση ατόμων που είχαν τεθεί σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων, από τους 48 διασωθέντες, δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται στο νοσοκομείο.Στο κτίριο που κατέρρευσε είχαν παγιδευτεί συνολικά 71 άτομα, με τις αρχές να συνεχίζουν να αναζητούν 23 εξ αυτών.

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως οι κινεζικές υγειονομικές αρχές κατέγραψαν 28 νέους θανάτους εξαιτίας της επιδημίας πνευμονίας που προκαλεί ο κορωνοϊός, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν υποκύψει στην ασθένεια Covid-19 στην ηπειρωτική Κίνα σε 3.070 ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Οι 28 νέοι θάνατοι καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της επιδημίας, εκ των οποίων 21 στην πόλη Γουχάν. Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν 99 νέα κρούσματα, σε μια αύξηση του αριθμού αυτών για τρίτη συνεχόμενη ημέρα εκτός της Χουμπέι. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κρουσμάτων στην ηπειρωτική Κίνα ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 80.651. Είκοσι πέντε κρούσματα καταγράφηκαν εκτός αυτής της κεντρικής επαρχίας της χώρας, η οποία παραμένει σε καραντίνα με την ελπίδα ότι θα ελεγχθεί η εξάπλωση του ιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments