Πολιτική

Σταύρος Καλαφάτης για μεταναστευτικό: Έτοιμη η Ελλάδα να κάνει ό,τι χρειαστεί για τα δικαιώματά της

Σταύρος Καλαφάτης για μεταναστευτικό: Έτοιμη η Ελλάδα να κάνει ό,τι χρειαστεί για τα δικαιώματά της
Σταύρος Καλαφάτης για μεταναστευτικό: O βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης σε άρθρο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογραμμίζει την ετοιμότητα και αποφασιστικότητα της χώρας.

Σταύρος Καλαφάτης για μεταναστευτικό: Ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης σε άρθρο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογραμμίζει την ετοιμότητα, ικανότητα, αλλά και αποφασιστικότητα της Ελλάδας “να κάνει ό,τι χρειαστεί για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των εθνικών μας δικαίων”.

“Αυτή είναι η απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη“, σημειώνει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει ότι “αυτή η απόφαση εφαρμόζεται με ενθουσιασμό από εκείνους που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες και στηρίζεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων”.

Tέλος αναφερόμενος στις προσπάθειες ανθρώπων να εισέλθουν στο εσωτερικό της χώρας από τα σύνορα στον Έβρο, ο κ. Καλαφάτης επισημαίνει  ότι αυτές “αποκρούστηκαν από τη χώρα μας με τρόπο που αιφνιδίασε συναντώντας, για πρώτη φορά την άμεση αντίδραση της Ευρώπης” και τονίζει ότι “είναι πλέον πασιφανές πως η απάντηση που παίρνει στον Έβρο ο Ταγίπ Ερντογάν προστίθεται στις αλλεπάλληλες ήττες που υπέστη το τελευταίο διάστημα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments