Πολιτισμός

Κρίστιαν Μπέιλ: Στο «Thor: Love and Thunder» με τον ρόλο του κακού

Κρίστιαν Μπέιλ: Στο «Thor: Love and Thunder» με τον ρόλο του κακού
Κρίστιαν Μπέιλ: Ο Κρίστιαν Μπέιλ θα παίξει στο «Thor: Love and Thunder».

Κρίστιαν Μπέιλ: Ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Marvel Cinematic Universe (MCU) και εντάχθηκε στο καστ των ηθοποιών της επερχόμενης ταινίας «Thor: Love and Thunder». Αρχικά η είδηση είχε δημοσιευθεί στο Collider, αλλά πλέον η Τέσα Τόμσον, η οποία θα παίξει στη νέα ταινία του Θορ το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της.

Μιλώντας στο ET Now η Τόμσον είπε ότι έχει διαβάσει το σενάριο και ότι ο Μπέιλ θα υποδυθεί τον «απόλυτο» κακό στην τέταρτη συνέχεια του Θορ.

Ο Τάικα Γουαϊτίτι, μετά το Όσκαρ για τον «Τζότζο», επιστρέφει για να γράψει και να σκηνοθετήσει την ταινία, στην οποία η Νάταλι Πόρτμαν θα υποδυθεί τον θηλυκό Θορ έχοντας στο πλευρό της τον Κρις Χέμσγουορθ. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέιλ θα παίξει τον κακό, καθώς έχει υποδυθεί τον ρόλο του Πάτρικ Μπέιτμαν στην ταινία «American Psycho» του 2000. Τα γυρίσματα για το «Thor: Love and Thunder» θα ξεκινήσουν εντός του 2020 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου του 2021.

Ο Μπέιλ τράβηξε την προσοχή του κοινού σε ηλικά δεκατριών ετών, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Η Αυτοκρατορία του Ήλιου (Empire of the Sun) τo 1987. Υποδύθηκε ένα αγόρι από την Αγγλία που χωρίζεται από τους γονείς του και στη συνέχεια καταλήγει σε ένα ιαπωνικό στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ακόμη, είναι γνωστός για τον ρόλο του στο American Psycho το 2000 όπου υποδύθηκε έναν κατά συρροή δολοφόνο και για το ρόλο του ως Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν στην ταινία Batman Begins του Κρίστοφερ Νόλαν το 2005, Ο Σκοτεινός Ιππότης (The Dark Knight) το 2008 και στο επερχόμενο φινάλε The Dark Knight Rises το 2012.

Το 2010, ο Μπέιλ υποδύθηκε τον Ντίκι Έκλουντ στην ταινία The Fighter. Έλαβε εξαιρετικά θετικές κριτικές για την ερμηνεία του και κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου και τη Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments