Αθλητισμός

Φραν Βέλεθ Παναθηναϊκός: Ενημερώθηκε ο Άρης για την μεταγραφή

Φραν Βέλεθ Παναθηναϊκός: Ενημερώθηκε ο Άρης για την μεταγραφή
Φραν Βέλεθ Παναθηναϊκός: Ο Άρης ενημερώθηκε ότι ο Ισπανός έχει κλείσει στους "πράσινους" για το καλοκαίρι.

Φραν Βέλεθ Παναθηναϊκός: Εδώ και καιρό ο Ισπανός στόπερ αποτέλεσε πρόσωπο της επικαιρότητας. Ο Άρης προσπαθούσε να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ ο ίδιος έκανε σκέψεις αποχώρησης. Τότε ήταν που ξεκίνησε η φημολογία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Λίγο αργότερα ακούστηκε ότι η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωση του, αλλά αποφάσισε να μη προχωρήσει.

Ο έμπειρος στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι μετά την πρώτη Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ενόψει καλοκαιριού. Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε την ευκαιρία και τελικά συμφώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης έχει ήδη δώσει τα χέρια και από το καλοκαίρι θα φορέσει επίσημα τη φανέλα με το τριφύλλι.

Ενημερώθηκε ο Άρης

Ο Παναθηναϊκός σήμερα ενημέρωσε και επίσημα τους Κιτρινόμαυρους πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, με τον Βέλεθ, από το καλοκαίρι και έπειτα να μετακομίζει στην Αθήνα για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια.  Εντός των επόμενων ημερών ο Φραν Βέλεθ θα υπογράψει και τυπικά το νέο του συμβόλαιο, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει εάν θα αγωνιστεί κανονικά στα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τους Πράσινους στη διάρκεια των πλέι οφ.

Ο Βέλεθ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 από την Πωλονική Βίσλα Κρακοβίας. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε ομάδες τις πατρίδας του όπως η Αλμερία και η Ταραγόνα. Την τελευταία διετία έγραψε περισσότερες από 50 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments