Ελλάδα

Καστανιές: Μετανάστες στήνουν οδόφραγμα από σίδερα και πέτρες μπροστά από το ελληνικό φυλάκιο [vid]

Καστανιές: Μετανάστες στήνουν οδόφραγμα από σίδερα και πέτρες μπροστά από το ελληνικό φυλάκιο [vid]
Καστανιές: Άμεση και ψύχραιμη η αντίδραση από στρατό και ΜΑΤ.

Καστανιές: Οδόφραγμα από οικοδομικά υλικά και σίδερα και ότι άλλο προσφέρεται έχει φτιάξει μπροστά από το ελληνικό φυλάκιο στις Καστανιές μεγάλη ομάδα μεταναστών. Από τις δύο περίπου το μεσημέρι έχουν μεταφέρει διάφορα υλικά από σύρματα, κάγκελα, πέτρες, τούβλα, ξύλα προκαλώντας την εύλογη απορία “τι συμβαίνει”.

Από την πρώτη στιγμή τους παρακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Έλληνες στρατιώτες όντας λίγο πιο πίσω και καταγράφοντας τους με κάμερα, ενώ κάποια μέτρα πιο πίσω παρακολουθούν διακριτικά άνδρες των ΜΑΤ.

Καστανιές: Μετανάστες στήνουν οδόφραγμα μπροστά από το ελληνικό φυλάκιο, με σίδερα και πέτρες.Από τις δύο περίπου το μεσημέρι έχουν μεταφέρει διάφορα υλικά από σύρματα, κάγκελα, πέτρες, τούβλα, ξύλα, κ.α.Από την πρώτη στιγμή τους παρακολουθούν σε απόσταση αναπνοής Έλληνες στρατιώτες καταγράφοντας τους με κάμερα.

Gepostet von pagenews.gr am Montag, 9. März 2020

Παρόλα αυτά, οι μετανάστες δεν δείχνουν να πτοούνται και ειρωνεύονται τους Έλληνες στρατιώτες που τους κινηματογραφούν. Οι ίδιοι με κινητό τηλέφωνο καταγράφουν τα πρόσωπα Ελλήνων στρατιωτών και Ελλήνων αστυνομικών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό φυλάκιο στις Καστανιές.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο αποκλειστικά από το pagenews.gr:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments