Lifestyle

Αναστασία Παντούση: Η μούσα του Μανούσου Μανουσάκη είναι σκέτη απόλαυση

Αναστασία Παντούση: Η μούσα του Μανούσου Μανουσάκη είναι σκέτη απόλαυση
Αναστασία Παντούση: Η ηθοποιός είναι ένας παραπάνω λόγος για να παρακολουθήσεις φανατικά το πετυχημένο σίριαλ "Κόκκινο Ποτάμι".

Αναστασία Παντούση: Η τηλεοπτική “Ιφιγένεια” στη σειρά “Κόκκινο Ποτάμι” του OPEN TV είναι ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη του φετινού τηλεοπτικού προγράμματος. Η νεαρή ηθοποιός πραγματοποιώντας σταθερά βήματα έφθασε να συγκαταλέγεται – και όχι άδικα – στα ταλέντα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Από πολύ μικρή ηλικία η Αναστασία είχε δείξει την καλλιτεχνική της κλίση. Έπαιρνε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και πάντα ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. Η 23χρονη μεγαλώνοντας ακολούθησε τη συμβουλή των γονιών της, που δεν ήταν άλλη από το να περάσει σε μια σχολή στις Πανελλήνιες και παράλληλα να ασχοληθεί-και με την υποκριτική που τόσο πολύ αγαπά. Έτσι, τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε νηπιαγωγός αλλά παράλληλα και θέατρο. Πριν λίγα χρόνια ήρθε η πρώτη της παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης παίζοντας στη πετυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, οι “Συμμαθητές”και από εκεί άνοιξαν οι πόρτες για μια λαμπρή καριέρα.

Ακολούθησαν αρκετές θεατρικές παραστάσεις, ενώ τη φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε στην δραματική σειρά του OPEN TV “Κόκκινο Ποτάμι“. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως στο ελεύθερο χρόνο της αρέσει να βλέπει ταινίες και να κάνει σκι, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της αισιόδοξο και επίμονο με ό,τι θέλει να αποκτήσει. Οι φανατικοί υποστηρικτές της καθημερινά πληθύνονται, καθώς όλο και περισσότεροι “τρέχουν” να την ακολουθήσουν στο Instagram,  εκεί όπου η Αναστασία φανερώνει και άλλες πτυχές του εαυτού της.

Πάντοτε σεμνή και ταυτόχρονα θηλυκή η Αναστασία έχει τον τρόπο να εντυπωσιάζει τα πλήθη!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments