Πολιτισμός

Black Widow: Έρχεται στους κινηματογράφους [vid]

Black Widow: Έρχεται στους κινηματογράφους [vid]
Black Widow: Κυκλοφορεί στις 30 Απριλίου από την Feelgood.

Το Black Widow είναι μια ταινία για τη Natasha Romanoff και τις περιπέτειες της μεταξύ των ταινιών Civil War και Infinity War. H Scarlett Johansson έρχεται ως Natasha, ή Black Widow, αν προτιμάτε στο BLACK WIDOW, το νέο περιπετειώδες θρίλερ των Marvel Studios, που είναι και η πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe. Στην ταινία εμφανίζεται η Florence Pugh στο ρόλο της Yelena, ο David Harbour ως Alexei (The Red Guardian) και η Rachel Weisz ως Melina.

Σύμφωνα με τη συμπρωταγωνίστρια της Γιοχάνσον, Ρέιτσελ Βάις, το κωδικό όνομα Black Widow θα χρησιμοποιείται κι από άλλες γυναίκες-μέλη του ομώνυμου προγράμματος στην ταινία. Η Νατάσα Ρομανόφ (Σκάρλετ Γιοχάνσον) αποτελεί άλλωστε μία από τις καλύτερες πράκτορες του ψυχροπολεμικού Black Widow Ops Program, που είχε στόχο να εκπαιδεύσει την πιο θανάσιμη κατάσκοπο του πλανήτη σε αντιστοιχία με το πρόγραμμα Winter Soldier (Στρατιώτης του Χειμώνα). «Υπάρχουν αρκετές. Εγώ είμαι μία Μαύρη Χήρα, και φυσικά η Σκάρλετ και η Φλόρενς [Πιου]. Υπάρχουν κι άλλοι χαρακτήρες που θα διαπιστώσετε πως είναι Μαύρες Χήρες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάις.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Cate Shortland Σενάριο: Ned Benson, Don Heck Ηθοποιοί: Scarlett Johansson, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Rachel Weisz, William Hurt, David Harbour

Πληροφορίες

30 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments