Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Τρίτη [09/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Τρίτη [09/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη [09/03/20].

Αστρολόγος:  Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Όλοι έχετε ανάγκη να εστιάσετε στον κόπο που πρέπει να καταβάλετε. Ο Άρης είναι αυτός που σας δίνει την ενέργεια, προκειμένου να προχωρήσετε και να προοδεύσετε! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο στην αρχή της ημέρας, ακόμα ολόγιομη και σε κενό πορείας. Θα βγει από αυτό με το πέρασμά της στον Ζυγό. Η ενέργεια της ατμόσφαιρας αποκτά περισσότερη ισορροπία και σας στρέφει σε επαφές. Αναζητήστε συνεργασίες και συμπράξεις!

Την Τρίτη θα είστε πιο ρεαλιστές και σίγουροι σε ό,τι κάνετε. Θα είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να τους επιτύχετε. Όμως θα έχετε την τάση να συγκρούεστε όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλετε. Αυτό δεν θα σας βοηθήσει. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για τυχόν συγκρούσεις, με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Την Τρίτη, η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου ή φίλου θα σας ανησυχήσει. Τα άτομα σε ζώδια της Γης (Αιγόκερω, Ταύρο, Παρθένο) δεν θα πρέπει να παραμελήσουν οποιαδήποτε αδιαθεσία. Σήμερα θα προβληματιστείτε από τη σημασία ή την αιτία κάποιων ονείρων, που σχετίζονται με άτομα που έχουν αποβιώσει. Η μέρα ευνοεί συγκεντρώσεις που σχετίζονται με παιδιά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στο χώρο εργασίας σας, λόγω συγκρούσεων με συναδέλφους ή πελάτες. Τα λόγια ή οι ενέργειές τους μπορεί να σας απογοητεύσουν. Την Τρίτη θα έχετε περισσότερες δουλειές στο σπίτι ή ίσως χρειαστεί να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι σας.

zodiac-astrologos

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα πρέπει να προσπαθήσετε να μην επιβάλλετε την παρουσία ή τη γνώμη σας σε άλλους. Η σημερινή θα είναι δύσκολη αλλά σημαντική ημέρα: Θα λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή θα κάνετε σημαντικές αλλαγές. Κάποια νέα ή μια συζήτηση με έναν φίλο, θα σας γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα ή προσδοκίες. Η μέρα είναι ευνοϊκή για επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη θα είναι μια πολύ συναισθηματική και αγχωτική ημέρα, λόγω της εξέλιξης απροσδόκητων γεγονότων. Πολλοί θα έχουν προσδοκίες οικονομικής φύσεως, που μπορεί να προκαλέσει ανησυχία. Σήμερα θα μπορέσετε να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσατε πρόσφατα ή να εναρμονίσετε μια προβληματική σχέση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα χρειαστεί πιο πρακτική κατανομή ο προϋπολογισμός σας, ειδικά αν προκύψουν απρόβλεπτες δαπάνες. Η σημερινή είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια δουλειά, μια δραστηριότητα ή ένα νέο εγχείρημα. Η Τρίτη υποδεικνύει καλά νέα ή γεγονότα οικονομικής φύσεως. Πολλοί θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω μιας ξεχωριστής εμπειρίας στο σπίτι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments