Αθλητισμός

Αρμάνι – Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η τιμωρία των “Ερυθρόλευκων” αν δεν μεταβούν στο Μιλάνο

Αρμάνι – Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η τιμωρία των “Ερυθρόλευκων” αν δεν μεταβούν στο Μιλάνο
Αρμάνι - Ολυμπιακός: Στον αέρα παραμένει η συνάντηση των δύο ομάδων στο Μιλάνο, έπειτα και την απόρριψη του αιτήματος των "Ερυθρόλευκων" για αλλαγή της έδρας των γηπεδούχων λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αρμάνι – Ολυμπιακός: Μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη αναμέτρηση στο Μιλάνο, οι “Ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στον… αέρα μπαίνοντας σε σκέψεις ακόμη και ακύρωσης του ταξιδιού τους στην ιταλική πόλη υπό τον φόβο του κορωνοϊού. Η ιταλική πόλη έχει τεθεί σε καραντίνα με τον ιό να έχει προκαλέσει το θάνατο περισσότερων από 600 Ιταλών δείχνοντας πως η κατάσταση στα βόρεια της χώρας έχει κυριολεκτικά ξεφύγει.

Ο Ολυμπιακός χθες απέστειλε αίτημα αλλαγής έδρας της Αρμάνι, το οποίο απορρίφθηκε με την διοργανώτρια Ευρωλίγκα να τονίζει πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά χωρίς κόσμο στο γήπεδο. Υπό αυτές τις συνθήκες οι “Ερυθρόλευκοι” μπαίνουν σε σκέψεις ακόμη και ματαίωσης του ταξιδιού τους, το οποίο αν πραγματοποιηθεί αναμένεται να είναι ένας Γολγοθάς καθώς πέρα από τον κίνδυνο της μετάδοσης του φονικού ιού θα πρέπει να ταξιδέψουν με αεροπλάνο από την Αθήνα μέχρι την Γένοβα και από κει να μεταβούν οδικώς στο έρημο Μιλάνο.

Τι συμβαίνει όμως σε περίπτωση που οι “Ερυθρόλευκοι” αποφασίσουν να μην παραστούν στην αναμέτρηση; Η Ευρωλίγκα παρουσιάζεται αμείλικτη για την ώρα κάτι που σημαίνει αν γίνει αυτό ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξει μηδενισμός με την Αρμάνι να παίρνει τη νίκη με 20-0 ενώ η διοργανώτρια θα επιβάλλει και πρόστιμο στους Πειραιώτες ύψους 200.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments