Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά – Κώστας Τσιμίκας: Αυτά ζητάει ο Ολυμπιακός για τους δυο ποδοσφαιριστές

Μαντί Καμαρά – Κώστας Τσιμίκας: Αυτά ζητάει ο Ολυμπιακός για τους δυο ποδοσφαιριστές
Μαντί Καμαρά - Κώστας Τσιμίκας: Αυτές είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακό για να δώσει τους δυο ποδοσφαιριστές του.

Μαντί Καμαρά – Κώστας Τσιμίκας: Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει καθιερώσει ένα μοντέλο πωλήσεων. Οι “ερυθρόλευκοι” αγοράζουν με χαμηλό κόστος και μετά από λίγα χρόνια πουλάνε τους ποδοσφαιριστές για πολλά εκατομμύρια ευρώ. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Τελευταίος στην μακρά λίστα που έκανε μεταγραφή μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να φέρουν πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Από αυτές τις περιπτώσεις ξεχωρίζουν οι Μαντί Καμαρά και Κώστας Τσιμίκας. Αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική ηλικία, έχουν αποκτήσει πολλές εμπειρίες και έχουν περιθώρια βελτίωσης.

Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τους δυο νεαρούς

Σύμφωνα με το Sportime ο Ολυμπιακός έχει αυξήσει τις απαιτήσεις που είχε για τον δυο παίκτες σε σχέση με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα για τον διεθνή μπακ θέλει μίνιμουμ 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ένα ανάλογο ποσό φέρεται να ζητάει και για τον Αφρικανό χαφ. Αυτά είναι τα χρήματα που ζητάει η ομάδα για δυο παίκτες που αποτελούν βασικά γρανάζια και δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ομάδες όπως Γιουβέντους, Νις, Αταλάντα και Γουέστ Χαμ έχουν ζητήσει να έχουν εξασφαλισμένη θέση στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν τους δυο παίκτες το παιχνίδι με την Γουλβς. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο μεγάλο και αν είναι το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός, συνήθως το βρίσκει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments