Ειδήσεις

Αρμάνι – Ολυμπιακός: Στο Βερολίνο την Παρασκευή η αναμέτρηση

Αρμάνι – Ολυμπιακός: Στο Βερολίνο την Παρασκευή η αναμέτρηση
Αρμάνι - Ολυμπιακός: Η αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" στην έδρα της Αρμάνι δεν θα διεξαχθεί τη Πέμπτη αλλά την Παρασκευή στην Γερμανία λόγω κορωνοϊού.

Αρμάνι – Ολυμπιακός: Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό, για την 29η αγωνιστική. Λίγο αφότου ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη στην Ιταλία, η Euroleague γνωστοποίησε το πού και πότε θα διεξαχθεί. Το ματς λοιπόν θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής, 13 Μαρτίου, στις 21:45 στο “Mercedes-Benz Arena”, την έδρα της Άλμπα στο Βερολίνο και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Σημειώνεται, πως αρχικά είχε τεθεί θέμα μεταφοράς του αγώνα σε άλλη έδρα εντός Ιταλίας και στη συνέχεια πάρθηκε η απόφαση η αναμέτρηση να πάρει αναβολή. Εν τω μεταξύ, πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών της Euroleague πήρε θέση στο ζήτημα που προέκυψε με τη διεξαγωγή του αγώνα ζητώντας το παιχνίδι να μην πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην πόλη της Λομβαρδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments