Lifestyle

Σοβαρό τροχαίο για τον Σάββα Πούμπουρα

Σοβαρό τροχαίο για τον Σάββα Πούμπουρα
Ο παρουσιαστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του αποτέλεσμα να φύγει από το οδόστρωμα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Βest friends fear» του Ant1, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο Πρωινό του ANT1 η Νάνσυ Παραδεισανού, τράκαρε με τη μηχανή του αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Η μηχανή του Σάββα χάλασε ξαφνικά με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο. Μάλιστα ο υπεύθυνος του συνεργείου που πήγε η μηχανή του παρουσιαστή τα έχασε βλέποντάς την!

 

Όπως αναφέρθηκε ο Σάββας είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram λέγοντας πως είναι τυχερός που ζει και ότι ένιωσε τεράστια ευτυχία όταν έφτασε σπίτι και αγκάλιασε τα κορίτσια του. Χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής έγραψε: «Σήμερα ήταν η μέρα που θα αποδημούσα εις Κύριον. Δε ξέρω τι χέρι με έσωσε, δε ξέρω αν αποφασίστηκε ότι δεν ήταν ακόμη η ώρα μου, ίσως δεν έχει και σημασία. Γύρισα σπίτι, αγκάλιασα τα κορίτσια και είπα ευχαριστώ που είμαι ακόμη εδώ και έχω τα πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία σου μέρα. Ζήσε την κάθε μέρα» έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας στο instastory που ανέβασε και διέγραψε.

Λίγο αργότερα κατέβασε τη συγκεκριμένη δημοσίευση και ανέβασε μια φωτογραφία γράφοντας από κάτω το μήνυμα: «Ζήσε την κάθε μέρα σου, σαν να είναι η τελευταία»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments