Πολιτισμός

Kορωνοϊός δήμος Νίκαιας – Άγιος Ιωάννης Ρέντη: Αναστέλλονται πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

Kορωνοϊός δήμος Νίκαιας – Άγιος Ιωάννης Ρέντη: Αναστέλλονται πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις
Kορωνοϊός δήμος Νίκαιας - Άγιος Ιωάννης Ρέντη: Λόγω απολύμανσης που θα πραγματοποιηθεί στα δημοτικά κτίρια του δήμου, όλες οι εκδηλώσεις αναβάλλονται.

Kορωνοϊός δήμος Νίκαιας – Άγιος Ιωάννης Ρέντη: Σε αναστολή πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων θα προχωρήσει  ο δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη για απολύμανση των δημοτικών κτιρίων που ορίζονται στο δήμο. Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Β. Κικίλιας και μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής, από σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου και για 14 ημέρες, ισχύει αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα σχολεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα ΙΕΚ και τα πανεπιστήμια. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από την αρχή αυτής της υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, έχουμε δηλώσει ότι με ψυχραιμία και υπευθυνότητα θα εφαρμόζουμε πιστά κάθε μέτρο που προτείνουν ή αποφασίζουν οι ειδικοί επιστήμονες και η Πολιτεία.Το ίδιο κάνουμε και τώρα, γι’ αυτό επεκτείνουμε τα προληπτικά μέτρα στην πόλη μας, με την αναστολή λειτουργίας για το ίδιο διάστημα, όλων των αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων του Δήμου». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου θα απολυμάνει όλα τα δημοτικά κτίρια με στόχο την ασφάλεια εργαζομένων και δημοτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments