Θέσεις Εργασίας

Υπουργείο Υγείας θέσεις εργασίας: Άμεσες προσλήψεις 2.000 επαγγελματιών υγείας

Υπουργείο Υγείας θέσεις εργασίας: Άμεσες προσλήψεις 2.000 επαγγελματιών υγείας
Υπουργείο Υγείας θέσεις εργασία: Στην άμεση πρόσληψη 2.000 επαγγελματιών υγείας προχωρά το υπουργείο λόγω κορωνοϊού.

Υπουργείο Υγείας προσλήψεις κορωνοϊός: «Για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του συστήματος υγείας» το υπουργείο Υγείας προχωρά άμεσα στην πρόσληψη 2.000 επαγγελματιών υγείας σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας οι «1.500 θέσεις αφορούν νοσηλευτές και οι 500 λοιπό επικουρικό προσωπικό (πληρώματα ασθενοφόρων, διασώστες, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό προσωπικό, φυσικοθεραπευτές κ.ά.). Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι διετούς διάρκειας και η υποβολή των αιτήσεων για τις συγκεκριμένες θέσεις, θα γίνεται μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 15 Μαρτίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: loipoepikouriko.moh.gov.gr

Το μεσημέρι της Τετάρτης το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ακόμη δέκα κρούσματα, με το σύνολο των προσβληθέντων από τον ιό στην χώρα μας να ανέρχεται πλέον σε 99.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 95 είναι ελληνικής καταγωγής και τέσσερα ξένης υπηκοότητας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου και καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, πρόκειται για 95 Έλληνες και τέσσερις υπηκόους ξένων χωρών. Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 66χρονου από την Ηλεία, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών.

Όπως ανακοινώθηκε, μάλιστα, στη ΜΕΘ εισήχθη και ένας ακόμη ασθενής στο ΑΧΕΠΑ. Όλοι οι υπόλοιποι νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται. Σε νοσοκομεία της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και Μυτιλήνης παραμένουν 29 ασθενείς ενώ 68 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους. Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε διάγγελμα πολιτικού περιεχομένου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments