Video

Σάββας Πούμπουρας Best Friend’s Fear: Μίλησε για τα δύο θύματα που αντέδρασαν πολύ έντονα

Σάββας Πούμπουρας Best Friend’s Fear: Μίλησε για τα δύο θύματα που αντέδρασαν πολύ έντονα
Σάββας Πούμπουρας Best Friend’s Fear: "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει δεύτερος κύκλος".

Σάββας Πούμπουρας Best Friend’s Fear: Ο Παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο Νίκο Γεωργιάδη και το “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”. Ο “εγκέφαλος”  του “Best Friend’s Fear” μίλησε για τη φάρσα στην Τζένη Μελιτά, της οποία η αντίδραση σχολιάστηκε εντόνως στα social media ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος. Σημειώνεται ότι και ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα είχε πέσει θύμα όταν ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τού είχαν στήσει μια ξεχωριστή φάρσα.

“Δεν υπάρχει περίπτωση, καμία περίπτωση να γίνει δεύτερος κύκλος και απαντάω ευθέως” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας. “Οι φάρσες έτσι είναι. Γίνονται και μετά πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα. Γιατί τώρα όλοι ξέρουν. Αν γίνει δηλαδή κάτι κάποιο σκηνικό περίεργο αναρωτιούνται που είναι ο Πούμπουρας. Και λέω, “μη σας ζητήσουν τίποτα πορτοφόλια στο δρόμο, τα δώσετε και πείτε έλα Πούμπουρα να τα φέρεις πίσω”! Δεν είμαι εγώ, σίγουρα” πρόσθεσε με χιούμορ.

Σχετικά με την φάρσα στην Τζένη Μελιτά, κατά την οποία αποχώρησε από το σπίτι αφήνοντας μόνο ένα κοριτσάκι, ο παρουσιαστής ανέφερε πως “¨εύκολα δείχνουμε με το δάχτυλο και σχολιάζουμε μια κατάσταση στην οποία, όμως, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ μέσα. Μπορεί να φοβηθείς για την ζωή σου, οτιδήποτε. Αντιδράς περίεργα. Αυτό απλά εξηγώ. Ας το βιώσουν και μετά μπορούμε να έχουμε γνώμη”.

“Έφαγα μερικές κλωτσιές από τον Κώστα τον μισθοφόρο. ΕΚνευρίστηκε πάρα πολύ ασχέτως εάν δεν το έδειξε εκεί. Έξω μου το είπε και με έσπρωξε αλλά είναι φίλος και τα βρήκαμε κατευθείαν. Είναι φίλος και είναι το σοκ. Έχει, αλήθεια, ο Σάββας Πούμπουρας σχέση εξάρτησης με την τηλεόραση; “Δεν είμαι εξαρτημένος από τίποτα. Είμαι πωρωμένος με τη δουλειά μου και να κάνω τους γύρω μου να περνούν όμορφα Παράλληλα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε με τρυφερά λόγια για την σύζυγο και την κορούλα του. “Όταν βλέπω την κόρη μου ξεχνά τα πάντα” πρόδωσε, μέσα σε όλα, ο Σάββας Πούμπουρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments