Αθλητισμός

Champions League – Europa League: Τέλος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω κορωνοϊού

Champions League – Europa League: Τέλος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω κορωνοϊού
Champions League - Europa League: Αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας Champions League και Europa League λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Champions League – Europa League: Σύμφωνα με την Marca  και πληροφορίες που όσο περνάει η ώρα μεταδίδονται από τους ρεπόρτερ του διεθνή Τύπου γενικότερα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA) σταματά τις δυο μεγάλες διοργανώσεις της, Champions League και Europa League, μέχρι νεοτέρας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρξει σέντρα ούτε σε κάποιο ματς για τους «16» του Europa League.

Συνεπώς, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς που ήταν προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ (12/3, 22:00) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” δεν θα διεξαχθεί.

Νωρίτερα είχε διαρρεύσει ότι η UEFA κάνει σκέψεις για διακοπή του Champions League και του Europa League, καθώς και των λοιπών διοργανώσεων της από την επόμενη βδομάδα, αλλά μάλλον αλλάζει άμεσα στάση. Σημειώνεται πάντως πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, πέραν της αναβολής στα παιχνίδια Ίντερ – Χετάφε και Σεβίλλη – Ρόμα. Οι πληροφορίες αλλάζουν από ώρα σε ώρα και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Υπενθυμίζεται, πως χθες οι διοργανωτές είχαν πάρει την απόφαση δύο παιχνίδια των «16» του Europa League να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω του ιού. Αυτά σύμφωνα με την ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι το Λασκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βασιλεία.

Πάντως, αν το ματς στο Φάληρο δεν αναβληθεί θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Γουλβς, με αυστηρά μέτρα και λιγοστούς δημοσιογράφους αλλά και τεχνικούς. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να πάνε με ευνοϊκό σκορ στην Αγγλία για τη ρεβάνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με το θρίαμβο κόντρα στην Άρσεναλ. Μοναδική αλλαγή είναι αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο, που εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο κέντρο της “ερυθρόλευκης” άμυνας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Φορτούνης, έπειτα από τρία παιχνίδια. Όσο για το δίλημμα που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός ανάμεσα στους Ρατζέλοβιτς και Μασούρα, φαίνεται πως κατέληξε στον δεύτερο. Η πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι αποτελείται από τους: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments