Αθλητισμός

Έφεση ΠΑΟΚ: Τρία μέτρα απόσταση ζήτησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων

Έφεση ΠΑΟΚ: Τρία μέτρα απόσταση ζήτησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων
Έφεση ΠΑΟΚ: Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Παναγιώτης Φιλόπουλος, ζήτησε από τους παρευρισκομένους να διατηρήσουν απόσταση τριών μέτρων ο ένας από τον άλλο.

Έφεση ΠΑΟΚ: Μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για αφαίρεση 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και 12 από την Ξάνθη, ο Δικέφαλος άσκησε έφεση , η οποία εκδικάζεται αυτή την ώρα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Παναγιώτης Φιλόπουλος, ζήτησε από τους παρευρισκομένους να διατηρήσουν απόσταση τριών μέτρων ο ένας από τον άλλο. Ένα αίτημα που είναι εν μέρει λογικό λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα αλλά δύσκολα εφικτό αφού η αίθουσα συνεδριάσεων είναι αρκετά μικρή.

Υπενθυμίζουμε ότι αναστέλλονται τα playoff μέχρι νεωτέρας

Η Supeleague αποφάσισε να αναβάλλει την πρεμιέρα των αγώνων για τα playoffs λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα μας. Οι περισσότερες ομάδες ήταν σύμφωνες με την απόφαση αυτή. Αξίζει να σημειωθεί πως η οριστική ανακοίνωση θα βγει την προσεχή Παρασκευή στις 18:30, καθώς συγκαλείται έκτακτο ΔΣ. Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει ομοφωνία στην απόφαση περί αναβολής και μένει να φανεί αύριο το ποια θα είναι η οριστική απόφαση.

Να θυμίσουμε ότι έχει γίνει παγκοσμίως ένα «ντόμινο» αναβολών διοργανώσεων, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Euroleague, η οποία ακύρωσε όλα τα ματς της 29ης αγωνιστικής την ίδια ημέρα που επρόκειτο να γίνουν ορισμένα ματς. Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται να κινείται και η UEFA, η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη για να αποφασίσει πως θα προχωρήσουν οι διοργανώσεις της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments