Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Γουλβς: Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι

Ολυμπιακός – Γουλβς: Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι
Ολυμπιακός - Γουλβς: Το παιχνίδι θα μεταδοθεί δωρεάν από την live streaming υπηρεσία του Cosmote TV στο Youtube - Δείτε την ανακοίνωση της UEFA.

Ολυμπιακός – Γουλβς: Η UEFA ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μια ευρεία τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και το Euro 2020, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια της φάσης των “16” του Europa League την Πέμπτη (12/3) θα διεξαχθούν κανονικά.

“Στο φως των ραγδαίων εξελίξεων με τη διάδοση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη και με βάση την ανάλυση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, η UEFA προσκαλεί τα μέλη και τους εκπροσώπους των 55 μελών των Ομοσπονδιών, μαζί με τα συμβούλια των Ευρωπαϊκών Συλλόγων, των Ευρωπαϊκών Λιγκών, αλλά και των εκπροσώπων της FIFpro, να συμμετέχουν σε μία ευρεία τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 17 Μαρτίου προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στη συζήτηση θα συμπεριληφθούν όλα τα πρωταθλήματα κι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Euro 2020“, αναφέρει η ανακοίνωση.

Κανονικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί κεκλεισμένων των θυρών την Γουλβς στο “Γ. Καραϊσκάκης” (12/3, 22:00, Cosmote Sport 2HD) με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να επιδιώκει να κάνει το πρώτο θετικό βήμα απέναντι στην αγγλική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments