Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης κορωνοϊός: Θετικός παίκτης της “Βασίλισσας”

Ρεάλ Μαδρίτης κορωνοϊός: Θετικός παίκτης της “Βασίλισσας”
Ρεάλ Μαδρίτης κορωνοϊός: Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό παίκτης της Ρεάλ βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον κορωνοϊό.

Ρεάλ Μαδρίτης κορωνοϊός: Ώρα με την ώρα μεγαλώνει ο αριθμός των κρουσμάτων ανά τον κόσμο που είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Μετά την έξαρση του φαινομένου στη Κίνα – όπου και ξεκίνησαν όλα – σειρά τις τελευταίες εβδομάδες έχει η Ευρώπη με αρκετές χώρες να πλήττονται από το φαινόμενο.

Ιταλία και Ισπανία καταγράφουν για την ώρα τα περισσότερα περιστατικά με την εξάπλωση του ιού να πραγματοποιείται με κινηματογραφική ταχύτητα. Στα κρούσματα όπως φαίνεται δεν θα μπορούσε να μην υπήρχαν και γνωστές προσωπικότητες με το Sportando, που επικαλείται πηγή στην Ιβηρική, ένα από αυτά αφορά παίκτη του μπασκετικού τμήματος της Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την πλευρά των Μαδριλένων, όμως, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η φήμη, αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από την «Βασίλισσα».

 Όπως αναφέρεται μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, τόσο η μπασκετική όσο και η ποδοσφαιρική ομάδα με τους παίκτες να εξετάζονται ένας ένας προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι θετικοί στον ιό. Όπως αναφέρεται από την Ισπανία αναμένεται να αναβληθεί κάθε αθλητική δραστηριότητα, με τη κυβέρνηση της χώρας να θέτει σε καραντίνα το μεγαλύτερο μέρος αυτής. Από πλευράς της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης έγινε γνωστό πως η 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments