Αθλητισμός

Tuttosport για Τσιμίκα: “Επιμένει η Νάπολι”

Tuttosport για Τσιμίκα: “Επιμένει η Νάπολι”
Tuttosport για Τσιμίκα: Δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Έλληνα αριστερού μπακ η Νάπολι, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.

Tuttosport για Τσιμίκα: Τον Γενάρη η Νάπολι «έπαιξε» δυνατά για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, όμως παρά τις επαφές της με τον Ολυμπιακό, δεν επιτεύχθηκε deal.  Ωστόσο ο διεθνής αριστερός μπακ φαίνεται πως εξακολουθεί να απασχολεί τους «παρτενοπέι» και όπως αναφέρει η Tuttosport, η ιταλική ομάδα έκανε πρόσφατα μία διερευνητική επαφή με τους «ερυθρόλευκους», ώστε να μάθει τις προθέσεις τους για τον παίκτη, ενόψει του καλοκαιριού.  Οπότε και είναι πιθανό να επανέλθουν με νέα πρόταση για χάρη του. 

Δε θα τον αφήσει έτσι εύκολα ο Ολυμπιακός

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει τον Τσιμίκα να φύγει έτσι εύκολα. Ο ταλαντούχος ακραίος μπακ κάνει μια εξαιρετική σεζόν και έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Αυτή τη στιγμή κοστολογείται γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να ζητήσει ακόμα περισσότερα για την πώληση του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός πούλησε τον Γενάρη τον Ποντένσε με πάνω από 20 εκατομμύρια στη Γουλβς και γενικότερα συνηθίζει να πουλάει ακριβά τα περιουσιακά του στοιχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments