Ελλάδα

Ρέμος Mega: Αυτή θα είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο γνωστός τραγουδιστής

Ρέμος Mega: Αυτή θα είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο γνωστός τραγουδιστής
Ρέμος Mega: O γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να αναλάβει εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα στην επιστροφή του "Μεγάλου Καναλιού".

Ρέμος Mega: Νέο εγχείρημα στην πλούσια καριέρα του φαίνεται πως δοκιμάζει ο Αντώνης Ρέμος. Ο σπουδαίος ερμηνευτής όπως αναφέρει το δημοσίευμα tinasmess.gr αναμένεται να βρεθεί στα πλατό του Mega προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στη παρουσίαση εκπομπής.

Το πρότζεκτ που έχει σχεδιαστεί πρόκειται να είναι κάτι τελείως αποτρεπτικό, καθώς καταρρίπτονται σε σενάρια πως θα είναι εκπομπή αντίστοιχη με αυτή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ “Στην Υγειά μας”. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr ο τραγουδιστής θα παρουσιάσει εκπομπή που δε θα έχει σχέση με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όπως είχε γραφτεί παλαιότερα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Αντώνης Ρέμος θα παρουσιάσει τοκ σόου με σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού γίγνεσθαι. Όπως αναφέρει το tinasmess.gr μαζί με τον Έλληνα τραγουδιστή θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Την σκηνοθεσία του show του MEGA θα έχει ο Στέφανο Σαρτίνι, που έχει υπογράψει τα μεγάλα show της ελληνικής τηλεόρασης στη δεκαετία του 1990 με τη Ρόυλα Κορομηλά. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το show ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει αναβολή λόγω του κορωνοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments