Video

Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την μεγάλη "μάχη" του Ολυμπιακού με τους "λύκους".

Ολυμπιακός – Γουλβς LIVE: Στην σκιά του κορωνοϊού ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 22:00 την Γουλβς στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Europa League. Οι Πειραιώτες παίζουν χωρίς τον κόσμο τους, καθώς το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού, αλλά είναι έτοιμοι για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν οι 11άδες των δύο ομάδων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3, επιλέγοντας τελικά τον Μασούρα αντί του Ραντζέλοβιτς.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ η τριπλέτα θα είναι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Αλέν, Φορτούνης, Λοβέρα, Τοροσίδης, Σισέ, Γκασπάρ, Ραντζέλοβιτς. Από την μεριά του ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο επέλεξε για τη Γουλβς σε σχήμα 3-4-3 τους: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Βινάγκρε, Μουτίνιο, Νέβες, Τραορέ, Ντιόγκο Ζότα, Χιμένεζ.

Υπενθυμίζεται, πως το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποφάσισε να μεταδώσει τον αγώνα τόσο από το Cosmote Sport 2HD, όσο και στο κανάλι της στο Youtube, προκειμένου να μπορέσει όλος ο φίλαθλος κόσμος να το παρακολουθήσει. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments