Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς ΑΕΚ: Και Σιρχάουζ στη λίστα του Σέρβου

Ίλια Ίβιτς ΑΕΚ: Και Σιρχάουζ στη λίστα του Σέρβου
Ίλια Ίβιτς ΑΕΚ: Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της "Ένωσης" συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το "σαφάρι" για τον εντοπισμό ποδοσφαιριστών που θα απασχολήσουν τους "Κιτρινόμαυρους" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ίλια Ίβιτς: Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν λύσεις στην ΑΕΚ αποτελεί προτεραιότητα για τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή. Ο Ίλια Ίβιτς όντας πάντα σε σταθερή επικοινωνία με τον προπονητή της “Ένωσης”, Μάσιμο Καρέρα, παρακολουθεί συνεχώς νέους στόχους, ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως θα βρεθούν στη λίστα του και θα απασχολήσουν τον σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sportday, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Ολλανδία παρακολουθώντας παιχνίδια του πρωταθλήματος της χώρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο μπλοκάκι του ήταν ο νεαρός εξτρέμ, Κάι Σιρχάουζ ο οποίος αγωνίζεται στην Γκρόνιγκεν όντας εκεί με την μορφή δανεισμού από τον Άγιαξ.

Ο ταλαντούχος επιθετικός είναι μια περίπτωση που θα ενδιέφερε την ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης έχει σύνδεση με τον σύλλογο μιας και ο πατέρας του, Κορνήλιος Σιρχάουζ ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ ως συνδετικός κρίκος της ENIC. Μάλιστα κατά καιρούς φημολογείται το ενδεχόμενο ο νεαρός να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος, μιας και έχει γεννηθεί στη χώρα μας. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς παρακολουθεί συνεχώς νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον σύλλογο και τον προπονητή της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στο σχέδιο του που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, το οποίο θα διαθέτει ταχύτητα στην επίθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments