Ελλάδα

Κορωνοϊός ΟΑΚΑ: Κρούσμα στο Αθλητικό Κέντρο

Κορωνοϊός ΟΑΚΑ: Κρούσμα στο Αθλητικό Κέντρο
Κορωνοϊός ΟΑΚΑ: Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού με αθλούμενους υπάρχει στο ΟΑΚΑ, κλείνει το στάδιο.

Κορωνοϊός ΟΑΚΑ: Η διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) αποφάσισαν να κλείσουν όλες τις εγκαταστάσεις του σταδίου, καθώς δύο αθλούμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Κλείνει και στο ΟΑΚΑ:

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου σε συνεργασία με τη ΓΓΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν στο «σφράγισμα» όλων των εγκαταστάσεων. Ο λόγος είναι επειδή έγινε γνωστό ότι δύο αθλούμενοι στους χώρους του Σταδίου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αμέσως ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα και ήδη γίνεται ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τους νοσούντες. Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προβούν σε όλες τις επιπλέον απαραίτητες ενέργειες.

Κλείνουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι έως 30 Μαρτίου:

Σημειώνεται, πως νωρίτερα το υπουργείο Πολιτισμοί και Αθλητισμού ανακοίνωσε το κλείσιμο των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων μέχρι τις 30 Μαρτίου. «Με δεδομένο ότι στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία, λόγω των ειδικών συνθηκών, παρουσιάζονται ελλείψεις στο φυλακτικό προσωπικό σύμφωνα με τα στοιχεία που εστάλησαν σήμερα το πρωί στο υπουργείο, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, σε συνεννόηση και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των μουσείων και των μνημείων να ανασταλεί η λειτουργία τους ως και την 30η Μαρτίου. Εννοείται ότι στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους θα υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό φύλαξης. Παράλληλα έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες για τη σχολαστική καθαριότητα των χώρων υγιεινής που χρησιμοποιεί το προσωπικό στο σύνολο των υπηρεσιών του υπουργείου, μουσείων και αρχαιολογικών χώρων» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments