Αθλητισμός

Ολυμπιακός Μπα: Στα ύψη οι μετοχές του ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός Μπα: Στα ύψη οι μετοχές του ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων
Την εμφάνιση του Σενεγαλέζου στόπερ σχολίαζαν οι Άγγλοι μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς. Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League, ήταν ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, παρά την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο, και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «λύκους» οι Άγγλοι σχολίαζαν την εμφάνισή του.

Οι μετοχές του Αφρικανού στόπερ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανεβαίνουν συνεχώς και πρόκειται για μία ακόμη ανακάλυψη του «ερυθρόλευκου» τμήματος σκάουτινγκ. Πριν από καιρό είχε γίνει γνωστή η πρόθεση της πειραϊκής ΠΑΕ να προτείνει νέο συμβόλαιο στον 24χρονο άσο, με νέες βελτιωμένες αποδοχές, παρότι η τωρινή τους συνεργασία λήγει το 2023.

Την ίδια στιγμή, οι «μνηστήρες» έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως από τη στιγμή που είναι «δεμένος» από τον Ολυμπιακό θα πρέπει πρώτα να χτυπήσουν την πόρτα στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments