Ελλάδα

Τρίτος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Τρίτος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα
Πρόκειται για 67χρονο από τη Ζάκυνθο, ο οποίος άφησε πριν λίγο τη τελευταία του πνοή.

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς πριν από λίγο εξέπνευσε ακόμη ένας άνδρας, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για 67χρονο άνδρα, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο τις τρεις τελευταίες ημέρες ωστόσο σήμερα κατέληξε.

Συγκεκριμένα, ο θανών νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου εδώ και τρεις ημέρες, ενώ το δείγμα του, εστάλη μόλις προχθές στο ΠΑΣΤΕΡ και οι απαντήσεις ελήφθησαν χθες Παρασκευή. Ωστόσο, ο 67χρονος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους τρεις.

Στη Πτολεμαίδα το δεύτερο θύμα

Δεύτερο θύμα από την επέλαση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Μετά από τον πρώτο θάνατο στην Πάτρα έρχεται αυτός ενός 92χρονου στη Πτολεμαίδα ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από το πέρασμα του φονικού ιού στους δύο. Όπως αναφέρεται από τις πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα από τη Πτολεμαίδα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Μποδασάκειο Νοσοκομείο από τις 11 Μαρτίου.

Ο 92χρονος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαίδας. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε καταγωγή από την Δαμασκηνιά Βοϊου. Αρχικά βγήκε θετικός στον κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Καστοριάς και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο όπου κατέληξε. Ο θάνατος του 92χρονου έρχεται να προστεθεί με αυτόν του 66χρονου από την Αμαλιάδα, ο οποίος νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την νόσο και κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments