Αθλητισμός

Παναθηναϊκός CBS Sports: “Ο Πιτίνο σιχαινόταν να προπονεί επαγγελματίες”

Παναθηναϊκός CBS Sports: “Ο Πιτίνο σιχαινόταν να προπονεί επαγγελματίες”
Παναθηναϊκός CBS Sports: Ο Αμερικανός προπονητής αφήνει τους "Πράσινους" και επιστρέφει στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός CBS Sports: Ο Αμερικανός προπονητής από χθες το βράδυ ανήκει και επίσημα στην ομάδα του κολεγίου Iona. Ο έμπειρος τεχνικός εκμεταλλευόμενος την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, φρόντισε να ταξιδέψει στη πατρίδα του παίρνοντας μάλιστα την απόφαση να παραμείνει εκεί μια και καλή αναλαμβάνοντας τις τύχες μιας εκ των ομάδων του πρωταθλήματος όπου δοξάστηκε.

Το ρεπορτάζ του «CBS Sports» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Πιτίνο ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Το ρεπορτάζ, επικαλούμενο πηγή κοντά στον Hall Of Famer, γράφει πως ο Πιτίνο «σιχαινόταν να προπονεί επαγγελματίες, παραπονιόταν όλη μέρα». Τονίζεται, παράλληλα, πως «προσπαθούσε να επιβάλει το κυριαρχικό “εγώ” του».

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στο NCAA (αυτό ήταν άλλωστε και το μεγάλο του όνειρο) και μάλιστα υπάρχουν ήδη και οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι πρώτες δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο ήταν οι εξής:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Άρχισα το ταξίδι μου στο μπάσκετ στο Μανχάταν. Τώρα έχω την δυνατότητα να το τελειώσει στο New Rochelle. Θαυμάζω την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει ο Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να την αξιοποιήσω και να την πάω ακόμα πιο ψηλά».

Το αμερικανικό δίκτυο CBS αποκάλυψε πρώτο την είδηση, όταν είχε αρχίσει να ακούγεται ότι ο Πιτίνο θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και στο Πανεπιστήμιο Αϊόνα και εν τέλει όλα βγήκαν αληθινά. Τι πρόκειται να συμβεί με τον Παναθηναϊκό; Ως γνωστόν ο Πιτίνο έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές ως το 2021. Πολύ απλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ισχύσει. Υπάρχει opt out στο συμβόλαιο του Αμερικανού προπονητή με τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments