Αθλητισμός

Σούπερ Λιγκ πλέι οφ: Προς Μάιο – Ιούνιο οι αγώνες

Σούπερ Λιγκ πλέι οφ: Προς Μάιο – Ιούνιο οι αγώνες
Σούπερ Λιγκ πλέι οφς: Σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA βρίσκεται η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος περιμένοντας την αναβολή του EURO 2020.

Σούπερ Λιγκ πλέι οφς: Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το πιθανότερο σενάριο είναι να μεταφερθεί το Euro 2020 για το καλοκαίρι του 2021 μιας και ο κορωνοιός ήρθε – δυστυχώς – για να μείνει και να ματαιώσει κάθε δραστηριότητα ακόμη περισσότερο αθλητική. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, η Superleague θα βάλει μπροστά το δικό της πλάνο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος έχοντας πάντα ως συνάρτηση και τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη χώρα.

Μετά την Τρίτη θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο οι ομάδες θα επανεξετάσουν την κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι ο κορωνοϊός θα δώσει τη δυνατότητα για άμεση επιστροφή στη δράση.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, η πιο ρεαλιστική σκέψη που εξετάζεται αυτή την ώρα από την ηγεσία της Λίγκας είναι πως δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο ούτε τον Απρίλιο, οπότε το σχέδιο μπορεί να υλοποιείται από τα μέσα Μαΐου. Ο Μηνάς Λυσάνδρου πιστεύει πως αυτό αν αυτό καταστεί εφικτό, τότε μέσα σε χρονικό διάστημα λίγο μεγαλύτερο του ενός μήνα, ήτοι ως τις 20 Ιουνίου, θα μπορέσουν να διεξαχθούν τα πλέι οφ (με κάποιες εμβόλιμες) για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής και η σειρά των ομάδων που θα παίξουν στην Ευρώπη. Αντιστοίχως θα γίνουν και τα πλέι οφ.

Προφανώς βέβαια όλα θα πάνε πίσω και στην επόμενη σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα του 2020-21 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments