Lifestyle

Big Brother 2020: Αναβάλλεται η σημερινή πρεμιέρα

Big Brother 2020: Αναβάλλεται η σημερινή πρεμιέρα
Big Brother 2020: Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού ανάγκασαν το ΣΚΑΪ να αναβάλλει την πρεμιέρα του σόου.

Big Brother 2020: Μπορεί πολλοί να περίμεναν τη σημερινή πρεμιέρα του Big Brother, αλλά τελικά θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το tinasmess.gr, παρά το γεγονός ότι είχε παρθεί χθες η απόφαση το Big Brother να βγει στον αέρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα δεδομένα αλλάζουν στην τηλεόραση. Η απόφαση για την αναβολή πάρθηκε τις προηγούμενες ώρες και το τρέιλερ που μετρούσε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα σταμάτησε να προβάλλεται.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του σταθμού: 

«Ο ΣΚΑΪ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων αναβάλει προσωρινά την πρεμιέρα του Big Brother. Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο. Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments