Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Η Γουλβς στα “πόδια” του Αφρικανού

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Η Γουλβς στα “πόδια” του Αφρικανού
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Οι "Λύκοι" είδαν από κοντά τα κατορθώματα του ταλαντούχου μέσου των "Ερυθρόλευκων" και πείστηκαν πως πρέπει να ασχοληθούν ενδελεχώς με τη περίπτωσή του.

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Νέος μνηστήρας για τον 23χρονο μέσο των Πειραιωτών. Στον Ολυμπιακό από τη πρώτη ημέρα που απέκτησαν τα δικαιώματα του Μαντί Καμαρά από την Αζαξιό πάντα έκρυβαν τον πόθο αυτός να τους βγάλει ασπροπρόσωπους. Τελικά αυτό γίνεται και με το παραπάνω, με την εξέλιξη του παίκτη εντός των τεσσάρων γραμμών να είναι αλματώδης προκαλώντας πλατιά χαμόγελα στον Πειραιά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αφρικανού ποδοσφαιριστή. Στον Ολυμπιακό κατανοούν πως το καλοκαίρι θα είναι “καυτό” καθώς δύσκολα θα καταφέρουν να διατηρήσουν τον 23χρονο στις τάξεις τους. Ωστόσο ξέρουν πως η αποχώρηση του παίκτη από τον Πειραιά πιθανότατα να αποφέρει ένα μεγάλο ποσό ίσως αντίστοιχο με αυτό που προστέθηκε στα ταμεία του συλλόγου από την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς.

Οι “Λύκοι” μάλιστα όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα εξετάζουν και τη περίπτωση του Μαντί Καμαρά. Ο αγγλικός σύλλογος βρέθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στα πλαίσια της φάσης των “16” του Europa League βλέποντας από πρώτο… χέρι την εξέλιξη του Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος παρουσιάστηκε εξαιρετικός απέναντι στους “Λύκους” συμβάλλοντας τα μέγιστα στο τελικό 1-1 καθώς από τα δικά του πόδια προήλθε η επίτευξη του τέρματος του Ελ Αραμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments