Ελλάδα

Αστυνομικός για κορωνοϊό από Έβρο: Εμείς φυλάμε τα σύνορα – Εσείς μείνετε σπίτι

Αστυνομικός για κορωνοϊό από Έβρο: Εμείς φυλάμε τα σύνορα – Εσείς μείνετε σπίτι
Αστυνομικός για κορωνοϊό από Έβρο: Το μήνυμα των ανθρώπων που βρίσκονται στα σύνορα για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας.

Αστυνομικός για κορωνοϊό από Έβρο: Τον τελευταίο καιρό οι δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας βρίσκονται στα σύνορα προκειμένου να αποτρέψουν την παραβίαση των συνόρων από μετανάστες που έχουν βρεθεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα μετά την απόφαση του Ερντογάν να τους ανοίξει το δρόμο. Την ίδια ώρα η πατρίδα μας δοκιμάζεται και σε άλλο μέτωπο.

Ο Κορωνοϊός έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα και η κυβέρνηση παίρνει μέτρα προκειμένου να τον περιορίσει.Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα σύνορα έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην υπόλοιπη Ελλάδα.  Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε. Μείνετε σπίτι”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Αβέλλας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου. Ο ίδιος, τους ζητάει να προσέχουν και να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό μένοντας σπίτι.

Ο Μιχάλης Αβέλλας, που μαζί με εκατοντάδες συναδέλφους του δίνουν όλο αυτό τον καιρό την “μάχη” να μην επιτρέψουν το παράνομο πέρασμα σε μετανάστες, δημοσιεύει και μια φωτογραφία από την επιφυλακή και την υπηρεσία που εκτελεί μαζί με τους συναδέλφους του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε! Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους σας για τις ευχές σας!

Gepostet von Michail Avellas am Sonntag, 15. März 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments