Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Μυθικό “όχι” των Πειραιωτών στη Νάπολι

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Μυθικό “όχι” των Πειραιωτών στη Νάπολι
Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Ο Έλληνας αμυντικός δέχεται ασφυστικό πρέσινγκ από τους Ναπολιτάνους, με τον Ολυμπιακό να απορρίπτει

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού. Οι μετοχές του Κωνσταντίνου Τσιμίκα έχουν εκτοξευθεί με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί αλματώδη βήματα, τα οποία “αναγκάζουν” πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να κοιτάξουν με έντονο ενδιαφέρον τη περίπτωσή του.

Ένας από τους μνηστήρες που έχουν δείξει από τη πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπο του παίκτη είναι η ιταλική Νάπολι. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά μάλιστα κατά τη χειμερινή μεταγραφική έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της χτυπώντας τη πόρτα του Ολυμπιακού εισπράττοντας ωστόσο αρνητική απάντηση. Αυτό όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με τη Νάπολι να δείχνει την επιμονή της να κλείσει τον παίκτη πριν φθάσει το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, οι “Παρτενοπέι” πρότειναν στον Ολυμπιακό 15 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ταλαντούχου αμυντικού. Η απάντηση των “Ερυθρόλευκων” ήταν και πάλι αρνητική με την ίδια πηγή να τονίζει πως ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ. Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο, οι Πειραιώτες παραχώρησαν τον Ντάνιελ Ποντένσε στην αγγλική Γουλβς βάζοντας στα ταμεία τους περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments