Ελλάδα

Βασίλης Κικίλιας από τον Έβρο: “Η χώρα αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, το μεταναστευτικό και την πανδημία”

Βασίλης Κικίλιας από τον Έβρο: “Η χώρα αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, το μεταναστευτικό και την πανδημία”
Βασίλης Κικίλιας από τον Έβρο: Ο Υπουργός Υγείας βρέθηκε στις Καστανιές και μίλησε για τα δυο μέτωπα που αντιμετωπίζει η χώρα αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και τον Κορωνοϊό.

Βασίλης Κικίλιας από τον Έβρο: Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η προσοχή του κόσμου να έχει στραφεί στον Κορωνοϊό, ωστόσο η Ελλάδα αντιμετωπίζει άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα. Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες εξακολουθούν να βρίσκονται στον Έβρο μετά την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τους ανοίξει τα σύνορα προς την Ελλάδα.

Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε στον Έβρο και φυσικά επισκέφτηκε το φυλάκιο στις Καστανιές και τόνισε ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει ταυτόχρονα δυο μέτωπα. Αυτό του κορωνοϊού, αλλά και το προσφυγικό. “Η χώρα αντιμετωπίζει δύο μέτωπα. Τα σύνορά μας και το μεταναστευτικό και μια πανδημία, ένα πολύ σοβαρό θέμα Δημόσιας Υγείας”, ήταν η αρχική τοποθέτηση και στη συνέχεια πρόθεσε:

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας εδώ, του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, όπως επίσης για τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές, το παραϊατρικό προσωπικό, τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Θα τα καταφέρουμε. Είναι εντυπωσιακό και μας κάνει πολύ περήφανους, το πώς όλη η χώρα είναι ενωμένη πίσω από αυτές τις δύο πολύ μεγάλες και σοβαρές κρίσεις”.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments