Ελλάδα

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα μπαίνουν τέσσερις υγειονομικοί υπάλληλοι στον Άγιο Σάββα

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα μπαίνουν τέσσερις υγειονομικοί υπάλληλοι στον Άγιο Σάββα
Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, υποστήριξε πως «αποδεκατιζόμαστε, εάν δεν έρθουν μάσκες, οι απώλειες θα είναι πολλές».

Κορωνοϊός: Υπάρχουν τέσσερις υγειονομικοί υπάλληλοι στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον Πάνο Παπανικολάου της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος). Ακόμη, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, γιατρός ακτινολόγος του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κλείσει το τμήμα μαγνητικού τομογράφου για απολύμανση.

Στον Ερυθρό Σταυρό, 20 εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ ελέγχεται και μια νοσηλεύτρια. Συνολικά 200 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ έχουν τεθεί σε καραντίνα και 16 νοσούν από τον νέο κορονοϊό. «Αποδεκατιζόμαστε, εάν δεν έρθουν μάσκες, οι απώλειες θα είναι πολλές», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

21 νοσηλευτές και γιατροί από το Ιπποκράτειο μπαίνουν σε καραντίνα

Ο γιατρός που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό είναι επιμελητής στην ΩΡΛ κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Γιατροί και νοσηλευτές που είναι στο νοσοκομείο τέθηκαν σε καραντίνα. Ανάμεσα στους υγειονομικούς που μπήκαν σε καραντίνα, είναι κι ένα μέλος της ΠΟΕΔΗΝ και συγκεκριμένα ο ταμίας του σωματείου, όπως ενημέρωσε σχετικά ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων, Μιχάλης Γιαννάκος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments