Video

Δήμος Μυλωνάς: “Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και λέω ας φτιάξω μια σαλάτα”

Δήμος Μυλωνάς: “Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και λέω ας φτιάξω μια σαλάτα”
Δήμος Μυλωνάς: Ο γνωστός ηθοποιός σε αντίθεση με το σύνολο που αποθεώνει την άκρως πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 δείχνει να απαξιώνει το έργο συγκρίνοντας το με τηλεοπτικές παραγωγές περασμένων δεκαετιών.

Δήμος Μυλωνάς: «Είμαστε πάρα πολύ πίσω στην τηλεόραση. Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και λέω ‘’ας φτιάξω μια σαλάτα να φάω’’. Δεν το ειρωνεύομαι, ούτε απαξιώ, αλλά σαν παραγωγή δεν έχει σχέση με τις παραγωγές που γίνονταν τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Είναι σαν να ξεκινάμε τώρα!» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός, Δήμος Μυλωνάς στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha.

Ο ηθοποιός σε αντίθεση με το σύνολο των συναδέλφων του αλλά και του κοινού που αποθεώνουν τη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλο του τονίζοντας πως οι Άγριες Μέλισσες δεν είναι όλα όσα γράφονται. Δεν το ειρωνεύομαι, ούτε απαξιώ, αλλά σαν παραγωγή δεν έχει σχέση με τις παραγωγές που γίνονταν τη δεκαετία του ’80 και του ’90, είπε ο Δήμος Μυλωνάς.

Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός εξήγησε πως σήμερα «δεν υπάρχει η παλαιότερη αλληλεπίδραση μεταξύ παραγωγής ιδεών». Ο κ. Μυλωνάς αποκάλυψε πως η περιέργειά του ήταν το στοιχείο που τον οδήγησε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και την Ελλάδα και να εγκατασταθεί για ένα διάστημα στην Αμερική, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες του, όταν με τον χαμό του πατέρα του και λόγω χρεών έχασε όλη του την περιουσία και αναγκάστηκε να εργαστεί στα πολυτελή καταλύματα που διατηρεί ο Γιώργος Αλκαίος στο νησί της Μήλου. Παράλληλα, χαρακτήρισε τη Ρούλα Κορομηλά «αυτόφωτο πλάσμα», ενώ για τον Νίκο Μουτσινά είπε πως είναι ο καλύτερος παρουσιαστής.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments