Αθλητισμός

Νίκος Παππάς ΑΕΚ: Θέλει τον διεθνή γκάρντ η Ένωση

Νίκος Παππάς ΑΕΚ: Θέλει τον διεθνή γκάρντ η Ένωση
Νίκος Παππάς ΑΕΚ: Η Ένωση θέλει να κάνει μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του έμπειρου αθλητή.

Νίκος Παππάς ΑΕΚ: Τα τελευταία χρόνια οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κάνει άλματα προόδου σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα κερδίζει τίτλους και έχει καταφέρει να προσθέσει στο ρόστερ της παίκτες με μεγάλη εμπειρία που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη φετινή ομάδα υπάρχουν παίκτες όπως ο Γιόνας Ματσιούλις, ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο Μάρκους Σλότερ και ο Νίκος Ζήσης.

Η πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του. Παράλληλα, η ΑΕΚ θέλει να έχει ποιοτικούς ξένους, αλλά και Ελληνικό κορμό. Η αλήθεια είναι πως το έχει καταφέρει καλά. Ωστόσο δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να προσθέσει στο ρόστερ της άλλον έναν Έλληνα διεθνή με μεγάλη εμπειρία σε τοπ επίπεδο.

Πρόταση της ΑΕΚ στον Παππά

Ο μεγάλος πόθος του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να ντύσει στα “κιτρινόμαυρα” των Νίκο Παππά. Ο έμπειρος αθλητής έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, αλλά ουσιαστικά ήταν εκτός ομάδας στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Ρικ Πιτίνο και είχε βρεθεί στο περιθώριο.

Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και σύμφωνα με το trifilara.gr η ΑΕΚ του έχει καταθέσει μια δελεαστική πρόταση. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δείξει πολλές φορές ότι το οικονομικό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο αν πιστεύει ότι ένας παίκτης θα βοηθήσει την ομάδα. Σίγουρα ο Παππάς μπορεί να δώσει πολλά στους Κυπελλούχους. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Ρικ Πιτίνο αποχωρεί από την ομάδα ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments