Ελλάδα

Κορωνοϊός ξενοδοχεία: Κλείνουν μέχρι τέλη Απριλίου

Κορωνοϊός ξενοδοχεία: Κλείνουν μέχρι τέλη Απριλίου
Κορωνοϊός ξενοδοχεία: Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Τουρισμού γνωστοποίησε πως λόγω κορωνοϊού κλείνουν και τα ξενοδοχεία.

Κορωνοϊός ξενοδοχεία: Την αναστολή λειτουργίας και των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού μέχρι και τα τέλη Απριλίου. Θα λειτουργεί μόνο ένα ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και τρία ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση:

«Το υπουργείο Τουρισμού με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, ανακοινώνει την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου».

Σημειώνεται, πως από την κυβέρνηση εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανασταλούν όλες οι επιβατικές πτήσεις από και προς  τα αεροδρόμια της  Ελλάδας, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού στη χώρα μας. συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού  «ΣΚΑΪ», το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να ανακοινώσει τον προσωρινό τερματισμό όλων των επιβατικών πτήσεων από τα αεροδρόμια της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, πρόκειται τόσο για πτήσεις εξωτερικού, όσο και πτήσεις εσωτερικού. Ωστόσο από την απόφαση θα εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo που αφορούν στην τροφοδοσία. Η παρούσα κίνηση κρίθηκε αναγκαία έπειτα και τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα που καταγράφονται στη χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments