Πολιτική

Τρύφων Αλεξιάδης κορωνοϊός: “Τα μέτρα είναι άτολμα – Θα έπρεπε να είναι περισσότερα”

Τρύφων Αλεξιάδης κορωνοϊός: “Τα μέτρα είναι άτολμα – Θα έπρεπε να είναι περισσότερα”
Τρύφων Αλεξιάδης κορωνοϊός: Έντονη κριτική στη κυβέρνηση άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών για τα μέχρι τώρα μέτρα που έχει λάβει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Τρύφων Αλεξιάδης κορωνοϊός: Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και του βραδινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ήταν χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και νυν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης. Ο βουλευτής αναφέρθηκε αρχικά στην επέλαση του φονικού ιού στην υγεία τονίζοντας πως οι Έλληνες θα πρέπει να ακούν προσεκτικά ένα προς ένα τα μέτρα που επιβάλλουν κυβέρνηση και ειδικοί.

“Πρώτα από όλα κάνουμε υπακοή στους γιατρούς είπε” είπε και συμπλήρωσε: “όποιοι πρόβλημα και αν έχουμε το αντιμετωπίζουμε με πίστη και ελπίδα” τόνισε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Αλεξιάδης περιμένοντας από τους Έλληνες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούν στα μέτρα που επιβάλλουν κυβέρνηση και ειδικοί.

Ωστόσο στη συνέχεια της συνέντευξής του παρουσιάστηκε ιδιαίτερα καυστικός όσον αφορά τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση τόσο για τους εγαζόμενους όσο και για τις επιχειρήσεις. Εκεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε έντονη κριτική τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει πάρει ήδη ακόμη περισσότερα μέτρα, ενώ υποστήριξε πως τα υπάρχοντα είναι άτολμα.

Για τα μέτρα στήριξης είπε χαρακτηριστικά: “δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος της κυβέρνησης είναι το ίδιο πολιτικό προσωπικό που οδήγησε τη χώρα στη κρίση, τα μέτρα είναι άτολμα, έπρεπε να είναι πολύ περισσότερα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments