Ελλάδα

Αυτή είναι η ανάρτηση Τσιάρτα για τον κορωνοϊό – Άντε γαμ@@@@είτε

Αυτή είναι η ανάρτηση Τσιάρτα για τον κορωνοϊό – Άντε γαμ@@@@είτε
Τσιάρτας κορωνοϊός: Με έναν ιδιαίτερο τρόπο εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας του κορωνοϊού επέλεξε να εκφραστεί δημοσίως ο Βασίλης Τσιάρτας.

Τσιάρτας κορωνοϊός: Νέα τοποθέτηση που προκαλεί αντιδράσεις έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος θέλησε να εκφράσει την αντίδρασή του για απόψεις αντίθετες από τη δική του και το έκανε με ένα εμπρηστικό και υβριστικό ποστάρισμα που αναφέρει:

«Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια να το βουλώσετε και να πάτε να γ…ωπλυθείτε επιτέλους; Και ενοχλείτε και δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως. Νισάφι πια. Κρατήστε και τα ρέστα απ’ το δεύτερο…».

Η ανάρτησή του:

Όλα αυτά ενώ η χώρα μας μετρά εννέα νεκρούς από τον ιό.

Αυξάνεται συνεχώς η λίστα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσίοδρα, 31 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 495 . Παράλληλα, στους εννέα έχουν αυξηθεί οι νεκροί, με τα τρία άτομα να έχουν φύγει από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο.

Συνολικά 84 κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 90 άνθρωποι νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 20 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα όλοι λαμβάνουν αντιική θεραπεία. Ο μέσος όρος της ηλικίας όσων είναι διασωληνωμένοι τα 72 έτη. Μέχρι στιγμής 19 άτομα πήραν εξιτήριο ενώ έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 7.200 δείγματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments