Ελλάδα

Έβρος επεισόδια: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επιθέσεις – Έκαναν ρίψη χημικών προς τις ελληνικές δυνάμεις

Έβρος επεισόδια: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επιθέσεις – Έκαναν ρίψη χημικών προς τις ελληνικές δυνάμεις
Έβρος επεισόδια: Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας με βίντεο που δημοσίευσε δείχνει την τουρκική πλευρά να συνεχίζει τις προκλήσεις προς τις ελληνικές δυνάμεις.

Έβρος επεισόδια: Συνεχίζονται τα επεισόδια στις Καστανιές, καθώς σε βίντεο που έδωσε δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ, φαίνεται προσπάθεια των αστυνομικών να απωθήσουν τις προκλήσεις από την τουρκική πλευρά, κάνοντας χρήση χημικών. Τα επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα, ενώ η αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν στο σημείο, δημιουργώντας μία διπλή περίμετρο ώστε σε περίπτωση εισβολής να είναι σε ετοιμότητα να εμποδίζουν το κύμα των εισβολέων.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης 17 Μαρτίου 300 πρόσφυγες με την υποστήριξη Τούρκων, καθώς έγινε ρίψη δακρυγόνων. επιχείρησαν να κάνουν έφοδο στο φράχτη για να περάσουν προς την ελληνική πλευρά. Ωστόσο οι ελληνικές δυνάμεις που βρίσκονται στα σύνορα και δίνουν μάχη καθημερινά εμπόδισαν την εισβολή άμεσα, ενώ στην επιχείρηση απώθησης συμμετείχαν και στελέχη του FRONTEX. Σύμφωνα με πληροφορίες στις Καστανιές του Εβρου τα ξημερώματα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα πρόσφυγες πραγματοποίησαν επανειλημμένες προσπάθειες για να περάσουν τα σύνορα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments