Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Όγδοος νεκρός από τον ιό

Κορωνοϊός Ελλάδα: Όγδοος νεκρός από τον ιό
Κορωνοϊός Ελλάδα: Ένας άντρας 80 ετών είναι ο όγδοος νεκρός από τον ιό στη χώρα μας.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ο όγδοος νεκρός ήταν ένας άντρας 80 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος. Έπασχε από σοβαρό καρδιολογικό νόσημα. Θυμίζουμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος νεκρός μέσα σε μια ημέρα. Νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή ένας 87χρονος από την Κοζάνη.

Πρόκειται για 87χρονο άνδρα από τη Δαμασκηνιά, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες. Είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό του, το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα όλοι οι νεκροί στη χώρα μας είναι άντρες και στην πλειοψηφία τους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Aκόμη 46 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας στους 463. Παράλληλα όσον αφορά τον έκτο νεκρό, υπενθυμίζεται ότι ήταν ένας 70χρονος από την Καστοριά. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 78 ασθενείς, οι 16 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Όλοι λαμβάνουν αντι-ιική θεραπεία. Παράλληλα, 19 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία, ενώ τα 72 κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής. Σύμφωνα μάλιστα με τον λοιμωξιολόγο, τα σημερινά δεδομένα επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι τουλάχιστον 2 με 3 χιλιάδες έχουν μολυνθεί από τον ιό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments