Διεθνή

Κορωνοϊός Ιράν: Πληθαίνουν οι νεκροί – “Σκαρφάλωσαν” στους 1.433

Κορωνοϊός Ιράν: Πληθαίνουν οι νεκροί – “Σκαρφάλωσαν” στους 1.433
Κορωνοϊός Ιράν: Δραματική η κατάσταση στη χώρα με τα κρούσματα και τους νεκρούς από τον φονικό ιό να αυξάνονται συνεχώς.

Κορωνοϊός Ιράν: Το υπουργείο Υγείας του Ιράν ανακοίνωσε ότι 1.433 άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα από την επιδημία Covid-19 , ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 19.644. Δραματική η κατάσταση στη χώρα αφού ο κορωνοϊός σκοτώνει έναν άνθρωπο κάθε δέκα, έγραψε χθες στον λογαριασμό του στο Twitter ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της χώρας. Τουλάχιστον 1.284 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την πανδημία, με το Ιράν να θεωρείται η χώρα της Μέσης Ανατολής που έχει πληγεί περισσότερο.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κάθε 10 λεπτά ένας άνθρωπος πεθαίνει από τον κορωνοϊό και περίπου 50 άνθρωποι μολύνονται στο Ιράν» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κιανούς Τζαχανπούρ.

Ωστόσο, όπως γράφει το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ, παρότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται, οι αγορές παραμένουν γεμάτες και οι εθνικές οδοί γεμάτες με οικογένειες που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για την Περσική Πρωτοχρονιά (Νεβρόζ), που γιορτάζεται την Παρασκευή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments